top of page

Parteneri

Businessmen with Umbrellas

Companii de brokeraj

Companiile de brokeraj sunt cele care în urma parteneriatului încheiat cu ele, distribuie acest serviciu prin rețelele lor de vânzare. Astfel, ne asigurăm că acest serviciu ajunge direct la destinatarii săi, persoane asigurate sau beneficiari ai asigurărilor încheiate printr-un broker. Întrebați la brokerul dumenavoastră despre clauza "Fără grijă"!

Conversation in Court

Avocați

Prin prisma experienței de peste 25 de ani în domeniul asigurărilor, prin gestionarea a peste 65.000 dosare de daună, punem la dispoziția celor ce au achiziționează serviciul "Fără grijă", cea mai experimentată echipă de avocați specializată în asigurări.

Engine Check

Experți judiciari

Întrucât daunele în asigurări necesită o pregătire de specialitate am apelat la ce mai buni experți, experți judiciari auto pentru analiza si evaluarea dosarelor de dauna în vederea evaluării tehnice a daunelor produse și pregătirea dosarelor pentru instanță.

Furnizori de servicii conexe daunelor auto

Pentru a ne asigura ca furnizăm servicii de înalt nivel, am încheiat convenții de cooperare cu cei mai buni specialiști din domeniul serviciilor conexe daunelor prin intermediul cărora punem la dispoziția asiguraților serviciile noastre.

Our Providers: Our Providers
Tow Truck
bottom of page