Ce acte trebuie dosarul de dauna auto RCA

Asigurarea de răspundere civilă (RCA) este obligatorie și reprezintă un contract încheiat între proprietarul unui autoturism și o companie de asigurări autorizată. Această poliță este extrem de importantă deoarece ea garantează încasarea despăgubirilor care li se cuvin persoanelor prejudiciate, indiferent care este situația materială a vinovatului producerii pagubei.

Expertiză

Cu 10 ani de experiență în industrie, suntem familiarizați cu nuanțele pieței de asigurări RCA. Înțelegem schimbările legislative și știm cum să adaptăm strategiile pentru a oferi cele mai bune opțiuni de acoperire.

Expertiză

Cu 10 ani de experiență în industrie, suntem familiarizați cu nuanțele pieței de asigurări RCA. Înțelegem schimbările legislative și știm cum să adaptăm strategiile pentru a oferi cele mai bune opțiuni de acoperire.

Consultanță

Fiecare client este unic, iar nevoile lor variază. Prin urmare, abordăm fiecare proiect cu o viziune personalizată, asigurându-ne că oferim consultanță adaptată la situația specifică a fiecărui client.

Acte necesare dosar daună auto (RCA) / constatare daune:

 • cartea de identitate / buletinul persoanei păgubite sau al delegatului;
 • permisul de conducere al persoanei păgubite, care se afla la volan în timpul producerii evenimentului;
 • certificat de înmatriculare al autovehiculului păgubit;
 • polița RCA a autovehiculului păgubit;
 • foto sau copie a poliței RCA a vehiculului vinovat de producerea evenimentului;
 • foto sau copie a permisului de conducere al șoferului vinovat de producerea evenimentului;
 • formularul de Constatare Amiabilă de Accident completat și semnat de cei doi conducători auto sau orice alte documente emise de autorități / instituții abilitate din care să reiasă cauzele și circumstanțele producerii evenimentului și culpa persoanei care a produs evenimentul;
 •  împuternicire de la societate, în cazul în care mașina este proprietatea unei societăți;
 • procură în cazul în care nu se poate prezenta proprietarul la constatare;
 • împuternicire de la societatea de Leasing în cazul în care mașina este proprietatea unei societăți de Leasing.

Stai fără grijă! Indiferent de situație, rezolvăm noi!

În cazul în care ai nelămuriri și te întrebi ce acte trebuie pentru  dosarul de constatare daune auto, nu mai pierde timp prețios. Contactează-ne și un membru al echipei noastre.Membrii echipei FarăGrijă.ro te vor ghida pas cu pas în vederea colectării tuturor documentelor și fotografiilor necesare pentru întocmirea dosarului pentru daună RCA. Le trimiți pe email sau pe WhatsApp și gata, dauna va fi notificată pentru tine, iar tu vei fi informat privind numărul de dosar și stadiul acestuia până la finalizarea procesului.

 

Pentru și mai multe detalii despre ce acte trebuie pentru întocmirea dosarului de daună RCA și ce presupun acestea, contactează-ne... fără grijă!

100 000+

clienți

100 000+

clienți

100 000+

clienți

100 000+

clienți

Fii fără grijă! Ne ocupăm noi de despăgubirile care se acordă în baza asigurării RCA

FaraGrija.ro devine partenerul tău de încredere în cele mai tensionate momente! Contactează-ne și lasă-ne să preluăm noi toate demersurile legate de intermedierea procesului de comunicare cu asiguratorul și de daunele pe care le acoperă asigurarea RCA.

Asigurarea obligatorie auto și aspectele pe care le acoperă RCA nu trebuie să fie un stres suplimentar în viața ta! Indiferent că ești păgubitul sau vinovatul, membrii echipei noastre te pot ajuta să îți soluționezi problema rapid și fără bătăi de cap. 

În cât timp primesc banii de la asigurări?” nu mai este o întrebare al cărei răspuns să îl cauți cu disperare pe internet, la autorități etc. Ne ocupăm noi de toate detaliile și tu vei fi liniștit să beneficiezi de toate drepturile care ți se cuvin în baza contractului RCA.

Iată ce servicii îți punem la dispoziție, pentru a fi sigur că beneficiezi de toate despăgubirile care se acordă în baza asigurării RCA și că faci / primești plata pentru despăgubire RCA în mod corect:

 • notificare daună;
 • consultanță daună;
 • evaluare daună;
 • vehicul la schimb;
 • asistență rutieră;
 • servicii juridice.

O parte dintre serviciile enumerate mai sus pot fi accesate și pentru condiția de vinovat.

Cum funcționează programul FaraGrija.ro ?

Pachetele FaraGrija.ro se achiziționează anterior producerii unei daune, astfel încât să poți beneficia de serviciile necesare în cazul în care ai un accident auto. În caz de daună, contactezi echipa FaraGrija.ro telefonic sau prin email, urmând apoi să fii ghidat pas cu pas în vederea colectării tuturor documentelor și fotografiilor necesare. Ni le trimiți pe email sau whatsapp și gata, dauna va fi notificată de către noi, în locul tău, iar tu vei fi informat cu privire la numărul dosarului și stadiul acestuia, până la finalizarea procesului.

Peste 6000 de clienti folosesc deja serviciile noastre.

și scapă de griji! #FaraGrija

Fii #FărăGrijă,  
rezolvăm daunele auto pentru tine.

Soluții eficiente pentru daunele auto RCA.

Fii #FărăGrijă,  
rezolvăm daunele auto pentru tine.

Soluții eficiente pentru daunele auto RCA.