Experți în daunele RCA!

Cu peste patru decenii de experiență cumulată în domenii precum: daune auto, asigurări, dezvoltare de produse digitale și IT, echipa noastră de antreprenori și experți a dezvoltat o soluție inovatoare pentru simplificarea gestionării daunelor RCA.

Echipa #FaraGrija.ro

Ne-am asumat misiunea de a oferi clienților noștri soluții personalizate și de încredere pentru fiecare kilometru parcurs. 

Ne propunem să fim prima alegere pentru dvs. atunci când întâmpinați o daună auto ca urmare a unui accident. FărăGrijă.ro vă stă la dispoziție pentru abordarea eficientă și rapidă a situațiilor cu care vă confruntați.

Echipa #FarăGrijă.ro

Dan Cobeanu

DAN COBEANU

Co-fondator / CEO

Antreprenor în serie cu peste 16 ani experiență in domenii precum: asigurari, plati, digitalizare servicii. Membru al board-ului Asociatiei Romane de Fintech.

LinkedIn
Erik Barna

ERIK BARNA

Co-fondator

Fondator Life is Hard, companie specializată în soluții software pentru industria asigurărilor. Life is Hard este prima companie software din România listată la bursă. Peste 20 ani experiență în antreprenoriat (asigurări și tehnologie in general).

LinkedIn
Ana-Maria Bujor

ANA-MARIA BUJOR

Chief Operating Officer

Peste 8 ani experiență în operațiuni pentru scale-upuri, startup-uri și programe antreprenoriale. A administrat operațiunile pentru primul fond pre-seed românesc, RiskyBusiness Ventures.

LinkedIn
Liviu Chiric

LIVIU CHIRIC

Chief Legal Officer

Avocat , activează în domeniul
asigurărilor de peste 25 de ani, ocupând de-a lungul  carierei funcția de director la Oficiul Registrului Comertului București, președinte directorat Uniqa Asigurări de Viață. În prezent este avocat partener la Societatea Civila de Avocați Chiric & Chiric.

LinkedIn
Apopii Dumitru

APOPII DUMITRU

Chief Technical Officer

Cu peste 18 ani de experiență în tehnologie și management, Dumitru a contribuit semnificativ la optimizarea proceselor și inovație. Sub îndrumarea sa, FaraGrija.ro se distinge prin soluții tehnologice avansate și viziune strategică, inspirând transformare și excelență continuă.

LinkedIn
Apopii Dumitru

ANDA FRENTIU

Client Support Officer

Cu o abordare orientată spre servicii de calitate, Anda se dedică îmbunătățirii continue a experienței clientului. Anda se concentrează pe îmbunătățirea continuă a experienței acestora, oferind soluții eficiente și personalizate care consolidează relațiile și promovează excelența în serviciile noastre.

LinkedIn

Peste 12.000 de clienți folosesc deja serviciile noastre.

Cumpără #fărăgrijă

și scapă de griji! #FaraGrija

Fii #FărăGrijă,  
rezolvăm noi daunele auto pentru tine.

Soluții eficiente pentru daunele auto RCA.