Info util pentru clientii Paypact:  In urma procesului de rebranding si repozitionare in piata PayPact devenit FaraGrija.ro

Pleci  în vacanță în străinatate cu mașina?

Alege să nu pierzi timp și nervi în cazul unui accident cumpărând dinainte unul din pachetele noastre de asistență și tractare rutieră.

Poți pleca  la drum liniștit, știind că orice s-ar întâmpla cu mașina, indiferent de locul unde te afli, nu trebuie sa îți faci griji!

De ce ai nevoie de serviciile FaraGrija?

Suita de servicii All-In-One pentru asistența la daunele rezultate din accidente auto.

Trei Motive

1. O tractare te costă cel puțin 100 Euro.
2. La asistența juridică, tariful orar începe de la cel puțin 50 Eur/ora
3. Pierzi foarte mult timp parcurgând toate etapele birocratice ale avizării și întocmirii dosarului de daună

Fii pregătit!

Alege din timp unul din pachetele noastre de asistență în caz de daună.

Alege pachetul #FarăGrijă in Vacanta care ți se potrivește

Notificare daună la asigurator
Consultanță daună
Depanare in locatie
Tractare (max 100 km)
Transport persoane
Repartiere persoane
Recuperare sume în instanță

Basic

Standard

Deschidere dosar de daună
Consultanță pe tot procesul daunei
Depanare în locație
Tractare (maximum 100 km)
Transport persoane
Repatriere persoane
Repatriere vehicul

85 lei  /14 zile

155 lei  /14 zile

#FărăGrijă O suită de servicii pentru liniștea ta!

De la completarea formularului de daună la gestionarea corespondenței cu companiile de asigurări, suntem aici pentru a vă ușura sarcina.

Deschidere dosar de dauna

Dauna este notificata asiguratorului responsabil de plata compensației. Clientul este apoi informat privind pașii următori (numărul de dosar, cereri de informații suplimentare, oferta de despăgubire sau programarea pentru constatare, unde este cazul).

Depanare pe loc

Este serviciul de depanare a autovehiculului imobilizat, realizat de către o echipă de intervenție la locul evenimentului. Echipa de intervenție va efectua lucrări minore de depanare. Scopul serviciului de asistenta rutiera este refacerea temporara a capacitatii de deplasare a autovehiculului imobilizat, pentru continuarea călătoriei.

Consultanță daună - indiferent de condiția de păgubit sau vinovat

Echipa Fărăgrijă.ro oferă asistență după un accident, atât telefonic, cât și via email/chat privind constatarea amiabilă, procesul de daună, termenii legali, pașii următori și orice alte aspecte legate de daună.

Tractare in limita a 100 de km

Reprezintă serviciul de transport al autovehiculului imobilizat de la locul incidentului către cea mai apropiată unitate reparatoare din rețeaua partenerului nostru, A24. Echipa de intervenție va prelua, incarca, transporta respectiv descarca și preda autovehiculul imobilizat.

Transport persoane

Este serviciul de transport al pasagerilor aflați în autovehiculul avariat, de la locul evenimentului către cea mai apropiata unitate reparatoare contractată/ agreata de partenerul nostru A24, în cazul în care aceasta este și destinatia autovehiculului în vederea reparării sau către o unitate de cazare.

Repatriere persoane

Serviciul de transport al pasagerilor din autovehiculul avariat, de la locul incidentului la destinația inițială, la adresa de rezidență. Acest serviciu se organizează numai după ce s-a efectuat serviciul Tractare.

Repatriere vehicul

Serviciul de transport al autovehiculului avariat la adresa de rezidență realizat cu personal şi autovehicul specializat.

Peste 12.000 de clienți folosesc deja serviciile noastre.

Cumpără #fărăgrijă

și scapă de griji! #FaraGrija

„A fost o ușurare, eram foarte stresată și m-ați ajutat foarte mult că ați rezolvat cu tractarea, nu a trebuit să mă mai stresez eu și să apelez eu la asiguratorul celui care m-a lovit. Mi-a fost mult mai lejer cu dumneavoastră.”

Roxana M.

„Din partea mea aveți un 10. Mulțumesc pentru promptitudine și deschidere în a încerca negocierea termenelor cu asiguratorul. Iar faptul că am scăpat de umblătura sau pasat de la un număr de telefon la altul, a contat mult. ”

Mădălin

„Totul ok. M-a ajutat în mod special rezervarea constatării daunelor cu inspectorul de daune.”

Anca S.

Rețeaua de distribuitori

Inter broker

Fii #FărăGrijă,  
rezolvăm noi daunele auto pentru tine.

Soluții eficiente pentru daunele auto RCA.