Am pierdut asigurarea RCA / auto

Lipsa poliței RCA sau o asigurare expirată poate atrage după sine, pe lângă amenzi usturătoare, chiar și ridicarea plăcuțelor de înmatriculare. În plus, în caz de accident, se poate să ajungi să fii pasibil de plata unor posibile daune provocate terților.

Expertiză

Cu 10 ani de experiență în industrie, suntem familiarizați cu nuanțele pieței de asigurări RCA. Înțelegem schimbările legislative și știm cum să adaptăm strategiile pentru a oferi cele mai bune opțiuni de acoperire.

Expertiză

Cu 10 ani de experiență în industrie, suntem familiarizați cu nuanțele pieței de asigurări RCA. Înțelegem schimbările legislative și știm cum să adaptăm strategiile pentru a oferi cele mai bune opțiuni de acoperire.

Consultanță

Fiecare client este unic, iar nevoile lor variază. Prin urmare, abordăm fiecare proiect cu o viziune personalizată, asigurându-ne că oferim consultanță adaptată la situația specifică a fiecărui client.

Am pierdut asigurarea RCA / auto” era un gând care, până acum câțiva ani, dădea fiori reci oricărui șofer. Începând cu 10 septembrie 2020, însă, conducătorii auto au fost eliberați de acest stres, deoarece pot face dovada încheierii poliței și prin prezentarea acesteia în format electronic.

 În prezent, existența poliței RCA în format fizic, pe hârtie, nu mai este obligatorie. În plus, dacă chiar se impune să faci dovada asigurării RCA în format clasic, atunci poți solicita un duplicat al documentului societății cu care ai încheiat asigurarea RCA.

Ce fac dacă am pierdut asigurarea RCA / auto?

Potrivit legii, chiar dacă ai pierdut asigurarea RCA, ea continuă să fie valabilă și poți solicita oricând asiguratorului să îți fie trimisă din nou pe mail. Pentru a verifica dacă există o poliță RCA valabilă pentru un anumit autovehicul, accesează site-ul https://www.aida.info.ro/ro/polite-rca, completează la criteriile de căutare numărul de înmatriculare sau seria de caroserie și data la care verifici valabilitatea. În cazul în care nu te descurci, stai fără grijă și contactează-ne.

 Achiziționează oricare dintre abonamentele noastre și n membru al echipei fărăgrijă.ro va prelua cazul tău și va intermedia comunicarea dintre tine și compania de asigurări. În plus, îți punem la dispoziție o varietate de servicii, pentru a pleca la drum fără stres.

Pentru și mai multe detalii despre ce fac dacă am pierdut asigurarea RCA / auto și alte informații, contactează-ne... fără grijă!

100 000+

clienți

100 000+

clienți

100 000+

clienți

100 000+

clienți

Fii fără grijă! Ne ocupăm noi de despăgubirile care se acordă în baza asigurării RCA

FaraGrija.ro devine partenerul tău de încredere în cele mai tensionate momente! Contactează-ne și lasă-ne să preluăm noi toate demersurile legate de intermedierea procesului de comunicare cu asiguratorul și de daunele pe care le acoperă asigurarea RCA.

Asigurarea obligatorie auto și aspectele pe care le acoperă RCA nu trebuie să fie un stres suplimentar în viața ta! Indiferent că ești păgubitul sau vinovatul, membrii echipei noastre te pot ajuta să îți soluționezi problema rapid și fără bătăi de cap. 

În cât timp primesc banii de la asigurări?” nu mai este o întrebare al cărei răspuns să îl cauți cu disperare pe internet, la autorități etc. Ne ocupăm noi de toate detaliile și tu vei fi liniștit să beneficiezi de toate drepturile care ți se cuvin în baza contractului RCA.

Iată ce servicii îți punem la dispoziție, pentru a fi sigur că beneficiezi de toate despăgubirile care se acordă în baza asigurării RCA și că faci / primești plata pentru despăgubire RCA în mod corect:

  • notificare daună;
  • consultanță daună;
  • evaluare daună;
  • vehicul la schimb;
  • asistență rutieră;
  • servicii juridice.

O parte dintre serviciile enumerate mai sus pot fi accesate și pentru condiția de vinovat.

Cum funcționează programul FaraGrija.ro ?

Pachetele FaraGrija.ro se achiziționează anterior producerii unei daune, astfel încât să poți beneficia de serviciile necesare în cazul în care ai un accident auto. În caz de daună, contactezi echipa FaraGrija.ro telefonic sau prin email, urmând apoi să fii ghidat pas cu pas în vederea colectării tuturor documentelor și fotografiilor necesare. Ni le trimiți pe email sau whatsapp și gata, dauna va fi notificată de către noi, în locul tău, iar tu vei fi informat cu privire la numărul dosarului și stadiul acestuia, până la finalizarea procesului.

Peste 12.000 de clienți folosesc deja serviciile noastre.

Cumpără #fărăgrijă

și scapă de griji! #FaraGrija

Fii #FărăGrijă,  
rezolvăm noi daunele auto pentru tine.

Soluții eficiente pentru daunele auto RCA.

Fii #FărăGrijă,  
rezolvăm noi daunele auto pentru tine.

Soluții eficiente pentru daunele auto RCA.