Pachetul fara grija standard

#FărăGrijă Standard

Acest pachet oferă asistență esențială pentru cei implicați în accidente auto, indiferent dacă sunt păgubiți sau vinovați. Acest pachet include deschiderea dosarului de daună, consultanță juridică completă, devize de reparație profesionale, vehicul la schimb și servicii de tractare, asigurându-vă suportul necesar pentru a face față cu ușurință oricărei situații.

Preț: 99,00 lei

pe an

Cumpără acum
#Faragrija Standard
Pret: 99,00 lei (pe an)
Cumpără acum

Ce conține?

  • Deschidere dosar de daună (pentru condiția de păgubit): Ne ocupăm de deschiderea dosarului de daună, comunicăm numărul de dosar și alte informații esențiale și programăm o constatare pentru tine.
  • Consultanță pe tot procesul daunei (indiferent de condiția de păgubit sau vinovat): Îți oferim consultanță detaliată pe întreaga durată a procesului de daună, inclusiv în ceea ce te privește: obligațiile, drepturile, termenii legali, pașii următori, procedurile, documentele necesare și completarea constatării amiabile.
  • Asistență și reprezentare juridică în cazul suspendării permisului de conducere: Oferim asistență și reprezentare juridică în cazul suspendării dreptului tău de a conduce autovehicule, cu excepția situațiilor în care s-a dispus începerea urmăririi penale în legătură cu evenimentul rutier.
  • Deviz de reparație (pentru condiția de păgubit): Inspectorii noștri de daune acreditați ASF realizează un deviz de reparație folosind același software utilizat de asiguratori. Acesta poate fi utilizat în negocierea cu asiguratorul sau pentru a decide între regie proprie și reparație în service.
  • Vehicul la schimb (pentru condiția de păgubit): Îți punem la dispoziție un vehicul dintr-o clasă similară pentru situațiile în care mașina ta devine nedeplasabilă în siguranță în urma unui accident sau pe durata reparatiei, conform legislației RCA. Disponibil doar pentru autoturisme.
  • Consultanță juridică de o oră (indiferent de condiția de păgubit sau vinovat): Îți oferim o oră de consultanță juridică prin partenerii noștri specializați în daune auto, în situațiile mai complexe care implică instanța sau incadrări penale.
  • Tractare în caz de accident: Tractare gratuită fără limită de kilometri oriunde în România pentru păgubiți și o reducere de 20% la serviciile de tractare pentru vinovați, asigurând suportul necesar în ambele cazuri.

Întrebări frecvente

Pot folosi serviciile din Pachetul Standard pentru daune care au avut loc înainte de achiziționarea pachetului?

Serviciile noastre sunt preventive, astfel încât pot fi utilizate doar pentru daune care au avut loc după achiziția pachetului.

Ce se întâmplă după ce raportez un accident în cadrul pachetului Standard?

După ce raportezi un accident, vom iniția procesul prin deschiderea unui dosar de daună și te vom ghida pe parcursul întregului proces, până la despăgubire.

Cum sunt gestionate serviciile de tractare sub pachetul Standard?

Pentru păgubiți, oferim tractare fără limită de kilometri pe teritoriul României. Pentru vinovați, serviciul de tractare este disponibil cu o reducere de 20%. Aceste servicii sunt concepute pentru a asigura că vehiculul tău ajunge în siguranță la destinație, indiferent de locația aleasă.

Care sunt condițiile pentru a beneficia de un vehicul la schimb?

Vehiculul la schimb este disponibil pentru păgubiți când autovehiculul propriu este în reparație sau în alte situații prevăzute de legislația RCA. Vei primi un vehicul dintr-o clasă similară, asigurându-ți mobilitatea pe durata reparațiilor.

Cum pot accesa consultanța juridică oferită în pachetul Standard?

Consultanța juridică este disponibilă pentru toți clienții, oferind o oră de consultanță de la partenerii noștri legali. Acest serviciu este destinat să te ajute să înțelegi aspectele juridice ale situației tale și să navighezi prin orice proceduri legale care ar putea să apară. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi pentru a ne transmite întrebările tale și toate documentele necesare, iar de acolo ne ocupăm noi!

Ce tip de asistență oferiți pentru recuperarea permisului de conducere?

Oferim asistență și reprezentare juridică pentru clienții care trebuie să își recupereze permisul de conducere. Serviciul include pregătirea documentației necesare și reprezentarea în fața autorităților competente.

Cum este evaluată dauna și cine se ocupă de aceasta?

Dauna este evaluată de un inspector de daune acreditat, care va realiza un deviz detaliat al reparațiilor necesare. Această evaluare ajută la determinarea costurilor și la asigurarea unei reparații corecte și eficiente a vehiculului tău.

Cum sunt suportate costurile reparațiilor în cadrul pachetului Standard?

Costurile reparațiilor sunt stabilite pe baza evaluării daunelor și pot fi negociate direct cu asiguratorul tău, asigurându-se că primești compensația adecvată pentru daune.