Se poate plăti asigurarea auto în rate?

Scumpirea polițelor RCA a determinat autoritățile să ia în calcul adoptarea unor măsuri care să ușureze șoferilor posibilitatea încheierii unei asigurări auto. La începutul anului, Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunțat posibilitatea plății în rate a RCA-ului. 
Printre măsurile menite să diminueze efortul financiar al posesorilor de polițe RCA se numără și „efectuarea plății primei RCA în rate indiferent de nivelul acesteia, atât la persoanele fizice, cât și la persoanele juridice. Posibilitatea plății poliței RCA în rate îi va aparține potențialului asigurat”.

Expertiză

Cu 10 ani de experiență în industrie, suntem familiarizați cu nuanțele pieței de asigurări RCA. Înțelegem schimbările legislative și știm cum să adaptăm strategiile pentru a oferi cele mai bune opțiuni de acoperire.

Expertiză

Cu 10 ani de experiență în industrie, suntem familiarizați cu nuanțele pieței de asigurări RCA. Înțelegem schimbările legislative și știm cum să adaptăm strategiile pentru a oferi cele mai bune opțiuni de acoperire.

Consultanță

Fiecare client este unic, iar nevoile lor variază. Prin urmare, abordăm fiecare proiect cu o viziune personalizată, asigurându-ne că oferim consultanță adaptată la situația specifică a fiecărui client.

În câte rate se poate plăti RCA?

O primă posibilitate prin care se poate plăti asigurarea auto în rate (eșalonat) este ca aceasta să fie încheiată pe o perioadă de timp mai mică de un an. Asigurarea RCA poate fi încheiată pe o durată de 1 până la 12 luni.

O altă opțiune prin care se poate cumpăra RCA în rate este cu ajutorul unui card de cumpărături. În funcție de furnizorul ales, poți alege achitarea asigurării RCA în 1 sau 24 de rate.

Iată o parte dintre modalitățile prin care se poate plăti RCA în rate, oferite de aceste entități bancare:

·       lunară;

·       trimestrială;

·       semestrială;

·       anuală.

Există mai multe bănci prin care se poate plăti asigurarea auto în rate, simplu și rapid. În această situație, plata lunară presupune împărțirea costului anual al asigurării în 12 rate egale, plătite lunar. Plata trimestrială înseamnă împărțirea costului anual în 4 rate egale. Plata semestrială implică împărțirea costului anual în două rate egale.

Pentru și mai multe detalii despre cum se poate plăti RCA în rate, contactează-ne... fără grijă.

100 000+

clienți

100 000+

clienți

100 000+

clienți

100 000+

clienți

Fii fără grijă! Ne ocupăm noi de despăgubirile care se acordă în baza asigurării RCA

FaraGrija.ro devine partenerul tău de încredere în cele mai tensionate momente! Contactează-ne și lasă-ne să preluăm noi toate demersurile legate de intermedierea procesului de comunicare cu asiguratorul și de daunele pe care le acoperă asigurarea RCA.

Asigurarea obligatorie auto și aspectele pe care le acoperă RCA nu trebuie să fie un stres suplimentar în viața ta! Indiferent că ești păgubitul sau vinovatul, membrii echipei noastre te pot ajuta să îți soluționezi problema rapid și fără bătăi de cap. 

În cât timp primesc banii de la asigurări?” nu mai este o întrebare al cărei răspuns să îl cauți cu disperare pe internet, la autorități etc. Ne ocupăm noi de toate detaliile și tu vei fi liniștit să beneficiezi de toate drepturile care ți se cuvin în baza contractului RCA.

Iată ce servicii îți punem la dispoziție, pentru a fi sigur că beneficiezi de toate despăgubirile care se acordă în baza asigurării RCA și că faci / primești plata pentru despăgubire RCA în mod corect:

  • notificare daună;
  • consultanță daună;
  • evaluare daună;
  • vehicul la schimb;
  • asistență rutieră;
  • servicii juridice.

O parte dintre serviciile enumerate mai sus pot fi accesate și pentru condiția de vinovat.

Cum funcționează programul FaraGrija.ro ?

Pachetele FaraGrija.ro se achiziționează anterior producerii unei daune, astfel încât să poți beneficia de serviciile necesare în cazul în care ai un accident auto. În caz de daună, contactezi echipa FaraGrija.ro telefonic sau prin email, urmând apoi să fii ghidat pas cu pas în vederea colectării tuturor documentelor și fotografiilor necesare. Ni le trimiți pe email sau whatsapp și gata, dauna va fi notificată de către noi, în locul tău, iar tu vei fi informat cu privire la numărul dosarului și stadiul acestuia, până la finalizarea procesului.

Peste 12.000 de clienți folosesc deja serviciile noastre.

Cumpără #fărăgrijă

și scapă de griji! #FaraGrija

Fii #FărăGrijă,  
rezolvăm noi daunele auto pentru tine.

Soluții eficiente pentru daunele auto RCA.

Fii #FărăGrijă,  
rezolvăm noi daunele auto pentru tine.

Soluții eficiente pentru daunele auto RCA.