Pachetul fara grija basic

#FărăGrijă Basic

Acest pachet este conceput pentru a oferi suport esențial clienților implicați în accidente auto. Acesta include servicii fundamentale de notificare a daunelor și consultanță pe tot procesul daunei, asigurând îndrumare eficientă și suport juridic pentru recuperarea permisului de conducere. Ideal pentru cei care necesită asistență de bază în gestionarea incidentelor rutiere, oferind un nivel accesibil de sprijin.

Preț: 49,00 lei

pe an

Cumpără acum
#Faragrija Basic
Pret: 49,00 lei (pe an)
Cumpără acum

Ce conține?

  • Deschidere dosar de daună (pentru condiția de păgubit): Ne ocupăm de deschiderea dosarului de daună, comunicăm numărul de dosar și alte informații esențiale și programăm o constatare pentru tine.
  • Consultanță pe tot procesul daunei (indiferent de condiția de păgubit sau vinovat): Îți oferim consultanță detaliată pe întreaga durată a procesului de daună, inclusiv în ceea ce te privește: obligațiile, drepturile, termenii legali, pașii următori, procedurile, documentele necesare și completarea constatării amiabile.
  • Asistență și reprezentare juridică în cazul suspendării permisului de conducere: Oferim asistență și reprezentare juridică în cazul suspendării dreptului tău de a conduce autovehicule. Excepție fac situațiile în care a fost dispusă începerea urmăririi penale în legatură cu evenimentul rutier.

Întrebări frecvente

Pot folosi serviciile din pachetul Basic pentru daune care au avut loc înainte de achiziționarea pachetului?

Serviciile noastre sunt preventive, astfel încât pot fi utilizate doar pentru daune care au avut loc după achiziția pachetului.

Cum procedez dacă sunt implicat într-un accident și am pachetul Basic?

Dacă ești implicat într-un accident, primul pas este să ne contactezi pentru a deschide un dosar de daună. Vom colecta informațiile necesare și te vom ghida prin procesul de notificare și documentare pentru a asigura o gestionare eficientă a situației.

Ce tip de consultanță oferă pachetul Basic după un accident?

Pachetul Basic include consultanță detaliată pe tot parcursul procesului daunei. Vei primi îndrumare privind pașii de urmat, drepturile și obligațiile tale, pentru a te asigura că navighezi corect prin procedurile necesare.

Este inclusă evaluarea daunei în pachetul Basic?

Nu, evaluarea daunei nu este inclusă în pachetul Basic. Acest serviciu este disponibil în pachetele superioare, Standard si Premium, sau poate fi obținut separat prin coordonare cu asiguratorul tău sau cu un service autorizat.

Ce se întâmplă dacă permisul meu este suspendat?

Pachetul Basic include suport pentru contestarea suspendării permisului de conducere. Vom colabora cu tine pentru a pregăti documentația necesară și te vom reprezenta juridic, dacă este cazul, pentru a-ți recupera drepturile de conducere.

Pot beneficia de un vehicul la schimb dacă mașina mea este avariată?

Serviciul de vehicul la schimb nu este inclus în pachetul Basic. Acesta este disponibil în pachetele superioare, Standard si Premium, care oferă suport extins pentru nevoile tale în urma unui accident.

Cum sunt gestionate serviciile de tractare în pachetul Basic?

Pachetul Basic nu include servicii de tractare. Dacă ai nevoie de tractare, acest serviciu poate fi accesat separat sau prin alte pachete, Standard si Premium, care includ astfel de opțiuni.